{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
Gizlilik Politikası
Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni

Kapat

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni

Eren Perakende Satış ve Mağazacılık A.Ş. ve “www.lacoste.com.tr” olarak, üyelerimiz tarafından internet sitemize verilen bilgilerin gizliliği ve korunması hususlarında aşağıda kuralları belirtilen Gizlilik Politikası’nı benimsemiş olduğumuzu beyan ederiz.

İşbu gizlilik politikasının amacı, internet sitemizde ne tür kişisel veriler toplandığını, bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığını, kişisel verilerinizin kimlerle paylaşabileceğini, işlediğimiz kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğunu ve bu hakları nasıl kullanabileceğinizi, elektronik ticari ileti alma konusundaki onayınızı ve bu onayı nasıl değiştirebileceğinizi ya da geri alabileceğinizi siz değerli üyelerimize açıklamaktır.

5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere, ilgili mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüğümüz ve hizmet standartları çerçevesinde, size daha iyi hizmet verilebilmesini ve istatistiki çalışmalar yapılabilmesini sağlayacak kişisel verilerinizi (isim, soyad, doğum tarihi, cep telefonu numarası, sabit telefon numarası, elektronik posta adresi, cinsiyet, posta adresi, sosyal medya hesaplarıyla bağlanılması durumunda üyenin o kanallar aracılığıyla paylaşılmasına onay verdiği bilgiler de dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla kullanıcıyı doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgi) sizlerden talep etmektedir. Bu kişisel veriler hizmetlerimizden yararlanabilmeniz amacıyla, açık rızanıza istinaden, işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve saklanacaktır.

Sitemizde bulunan ve sizlerden bilgi toplayan çeşitli formlar (örneğin üyelik formları ve satın alma formları), iletişim bilgilerinizi (örneğin isminiz, soyadınız, elektronik posta adresiniz, cep telefonu numarası, sabit telefon numarası ve posta adresiniz) ve demografik bilgilerinizi sistemimize iletmektedir. Satın alma formlarımız ayrıca mali bilgilerin (örneğin kredi kartı numaraları) verilmesini de gerektirmektedir. Kişisel bilgileriniz, siparişlerinizi almak, ürünlerimizi sunmak, ödemelerinizi gerçekleştirmek, siparişleriniz ve ürünlerimiz hakkında pazarlama amacıyla sizinle irtibata geçmek, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürünleri önermek amacıyla kullanılmaktadır.

Demografik bilgileri, sitemizi kullanıcılarımızın tercihlerini tespit etmek ve bu bilgilere dayanarak size daha iyi hizmet sunabilmemizi mümkün kılacak çeşitli akıllı algoritmaları çalıştırabilmek için kullanmaktayız. Bu bilgiler istisnalar hariç tutulmak kaydıyla, insanlar tarafından incelenmemektedir.

Sitemizde bir satın alma yaptığınızda size ait mali bilgilerin, işleminizi gerçekleştirmek ve dolandırıcılıkları önlemek için gerekli 3. şahıslara (bankalar, kredi kartı şirketleri, ödeme hizmeti sağlayıcısı tüzel kişiler vb.) aracısız aktarılmasını kabul etmektesiniz. Paylaşılacak bilgiler kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, CVV de dahil olmak ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere gerekli tüm mali bilgileri içerir. Ancak, kredi kartı işlemleri ve onayları< sitemizden bağımsız olarak, ilgili Banka ve Kart Kuruluşları ile aranızda online olarak gerçekleşmekte olduğundan, sitemiz kredi kartı bilgileri, kredi kartı şifre bilgileri gibi bilgileri görmez ve kaydetmez. Yalnızca, kredi kartınızın ilk altı ve son iki hanesi alışveriş bilgilerinize ulaşabilmek amacıyla saklanmaktadır.

“www.lacoste.com.tr”sitesine üye olduğunuz sırada tarafınıza pazarlama, reklam, bilgilendirme, indirim, tanıtım ve benzeri içerikli ticari elektronik ileti göndermek ve bu bilgileri gönderimi yapan 3.kişilerle ve iş ortaklarımız ile paylaşmak için sizden açıkça onay talep edilmektedir. Bu onay talebine olumlu yanıt vermeniz halinde, yine onayınıza göre tarafınıza e-posta ve/veya kısa mesaj (sms) olarak ticari elektronik iletiler gönderilmektedir. Dilediğiniz zaman bu e-postaları ya da kısa mesajları almamak için bizimle bağlantıya geçerek bilgilendirme listemizden çıkartılmayı talep edebilir veya gönderdiğimiz e-postaların ya da kısa mesajların alt kısmında bulunan linke tıklayabilirsiniz.

Sitemizden yaptığınız alışverişlere ilişkin bilgileriniz ile sitemizde kayıtlı kişisel bilgileriniz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında, Kullanıcı Sözleşmesi ile vermiş olduğunuz açık onay doğrultusunda, talebiniz gibi satış, pazarlama, reklam, indirim, tanıtım, bilgilendirme, iletişim ve sair ticari amaçlarla süresiz olarak kaydedilmekte, kullanılmakta, işlenmekte, iş ortaklarımız ile paylaşılmaktadır.

Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini, işlenen kişisel verilerinizin neler olduğunu, işlenmişse buna ilişkin bilgileri, işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını, yurtiçinde veya yurtdışında verilerin aktarıldığı üçüncü kişilerin tarafınıza bildirilmesini, eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin olması hâlinde verilerin düzeltilmesini, kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması halinde bu verilerinizin değiştirilmesini, güncellenmesini, ilgili mevzuatta öngörülen koşullar çerçevesinde kişisel verilerinin silinmesini veya yok edilmesini, düzeltme/silme/yok etme işlemlerinin verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu madde 11 uyarınca sahip olduğunuz diğer haklar saklıdır. Sitede yer alan tarafımıza ait adres ve telefon bilgilerini ve/veya iletişim formlarını kullanmak suretiyle bu hususlarda her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Site içerisindeki “Hesabım” bölümünden hesabınıza erişebilir, gerekli değişiklik, güncelleme, silme işlemlerini yapabilirsiniz.

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren bir (1) yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere üç (3) yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

İnternet sitemizi ziyaretinize veya üyeliğe ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgileriniz, güvenliğiniz ve Eren Perakende Satış ve Mağazacılık A.Ş.’nin yasalar karşısındaki yükümlülüğünü ifa etmesi amacıyla (suçla mücadele ve devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi benzeri ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere Eren Perakende Satış ve Mağazacılık A.Ş.’nin yasal veya idari olarak bildirim veya bilgi verme yükümlülüğünün mevcut olduğu durumlarda) yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşılabilecektir.

Sitemizde, kişisel verilere yetkisiz erişim veya bu bilgilerin kaybı, hatalı kullanımı, ifşa edilmesi, değiştirilmesi veya imha edilmesine karşı korumak için gerekli önlemler alınmaktadır. Kişisel verilerinizi depolarken güvenlik duvarları ve Güvenli Soket Katmanı (SSL) şifrelemesi gibi genel kabul görmüş güvenlik teknolojisi standartları kullanılmaktadır. Buna ek olarak, web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi aracılığıyla kişisel verilerinizi gönderirken, bu veriler SSL kullanılarak aktarılmaktadır.

Eren Perakende Satış ve Mağazacılık A.Ş., kişisel verilerinizi gizli tutmayı, gizliliğin sağlanması ve güvenliği için gerekli teknik ve idari her türlü tedbiri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. Eren Perakende Satış ve Mağazacılık A.Ş.’nin gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, web sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, bu durum derhal sizlere ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirilecek ve gerekli önlemler alınacaktır.

Eren Perakende Satış ve Mağazacılık A.Ş., işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nde her zaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, değiştirilmiş yeni Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nin “www.lacoste.com.tr” sitesine konulmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır. İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’ndeki değişikliklerden haberdar olmanız için, siz değerli üyelerimize gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Kullanıcılar, Üyelik/Kişisel bilgilerini ve iletişim tercihlerini her zaman sisteme giriş yaparak güncelleyebilirler. Bu konudaki taleplerinizi “mh@erenperakende.com” e-posta adresine e- posta göndererek iletebilirsiniz. Talebiniz 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek, talebinizin sonucu ile ilgili olarak size yazılı bilgi verilecektir. Bunun yanında, kullanıcılar, “Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni” ile ilgili her türlü taleplerini de “mh@erenperakende.com” e-posta adresine e-posta göndererek iletebilirler.

İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni,
Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir. Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nin uygulanmasından doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir.

İletişim İzni

Kapat

İletişim İzni

İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’ni kabul etmekle, bizimle paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve size özel tanıtım, promosyon, reklam, satış, pazarlama, anket ve benzer amaçlı her türlü elektronik iletişimin telefon, kısa mesaj (SMS), e-posta ve benzeri yollarla yapılması ve diğer iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla; toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına ve Eren Perakende Satış ve Mağazacılık A.Ş.’nin sözleşme ilişkisi içerisinde olduğu üçüncü kişilere aktarımına izin vermiş bulunmaktasınız.

Sitemizden alışveriş yapmanızı takiben, yapmış olduğunuz alışverişe ve ürün teslimatına ilişkin bilgiler içeren ve periyodik olmayan bilgilendirme e-postalarını da vermiş olduğunuz e-posta adresinize ileteceğiz. Bu nedenle, sitemize üye olurken verdiğiniz e-posta adresinin doğruluğunu da kabul etmiş sayılırsınız.

Çerezler

Kapat

Çerezler

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, tarayıcınıza özgün çerezler sunulmakta olup, böylece tarayıcınız diğerlerinden ayrılır ve bir sonraki ziyaretiniz için daha fonksiyonel ve zaman zaman kişiselleştirilmiş bir site ile karşılanırsınız. Çerezler, web sitesinden çıksanız dahi sabit diskinizde kalmaya devam edebilir.

Sitemizin kullanımını geliştirmek ve sizin için daha işlevsel olmasını sağlamak, sitemizi ne şekilde kullandığınızı daha iyi anlamak için yasal yükümlülüğümüz çerçevesinde işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni ile belirlenen amaç ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gezinme bilgilerinizi toplayacak, işleyecek, iş ortaklarımız üçüncü kişilerle paylaşacak ve güvenli olarak saklayacak şekilde çerezler kullanıyoruz. Gezinme bilgilerinizi toplama amacıyla kullandığımız çerezler (cookie) hakkında bilgi, “www.lacoste.com.tr” websitesine/mobil sitesine ilk defa giriş yaptığınızda veya mobil uygulamasını telefonunuza veya tabletinize yüklediğinizde “açılır pencere (pop-up ekran)” ile verilecektir.

Ayrıca üçüncü parti dijital reklam ajansları (reklam sunum teknolojileri ortakları ve yayın ortak ağları ile birlikte) aracılığıyla da üçüncü parti çerezler sunuyoruz. Üçüncü parti çerezler, üçüncü parti dijital reklam ajanslarının sitemizdeki ve kendileri ile iş birliği halinde olan diğer sitelerdeki hareketlerinizi izleyip ilgi alanlarınız konusunda bilgi toplamasına; bu alanlarla ilgili size banner reklamlar göstermesine olanak sağlar.

Çerezler, “www.lacoste.com.tr” web sitesini ziyaret ettiğinizde veya mobil uygulamayı cep telefonunuza yüklediğinizde veya mobil sitesinden bağlandığınızda, internet tarayıcınız tarafından yüklenen ve bilgisayarınız, cep telefonunuz veya tabletinizde saklanan küçük bilgi parçacıklarını içeren metin dosyalarıdır. Bilgisayarınızda çerezlerin depolanması bir sonraki ziyaretinizi daha keyifli hale getirebilmek için basit ve kolay bir yol sağlar. Tarayıcınız çerezleri aldığınızda ne şekilde bilgilendirileceğinizi veya çerezleri nasıl kısıtlayabileceğinizi veya etkisiz hale getirebileceğinizi söyleyebilir. Birçok internet tarayıcısında çerezleri engelleyecek, bilgisayarın sabit diskinden silecek veya kaydetmeden önce web sitesinde çerez bulunduğunu bildirecek şekilde tarayıcınızı ayarlayabilirsiniz. Bu işlevler hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen tarayıcı talimatlarına veya yardım ekranına bakın. Ancak, bazı web sayfalarımızın çerezler olmadan düzgün çalışamayacağını da unutmayın.

Çerezler sunucunuza doğrudan bizim tarafımızdan (birinci parti çerezler) ya da bizim adımıza hareket eden üçüncü kişiler tarafından (üçüncü parti çerezler) sunulur. Birinci parti çerezler sitemizi tekrar ziyaret ettiğinizde sizi tanır, alışveriş sepetinize daha önce eklediğiniz ürünleri hatırlar. Üçüncü parti çerezler (Google Analytics hizmeti için Google Inc. tarafından sunulan çerezler, reklam ajansları tarafından sunulan çerezler vs.) web sitesindeki her sayfa için tek tek kullanıcı sayısı ve frekansı gibi toplu kullanım bilgilerini toplayarak sitenin hem kullanılabilirlik hem de görünümünü iyileştirme ve geliştirme yönünde referans sağlar.

Eren Perakende Satış ve Mağazacılık A.Ş., size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, web sitesinin veya mobil uygulamanın içeriğini size göre iyileştirmek ve/veya tercihlerinizi belirlemek amacıyla; site üzerinde gezinme bilgilerinizi ve/veya site üzerindeki üyelik kullanım geçmişinizi izlemektedir. Eren Perakende Satış ve Mağazacılık A.Ş., çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir. Söz konusu eşleştirme ve kullanma yalnızca işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni ile belirlenen amaçlar ve kapsam dahilinde kalacaktır.

Eren Perakende Satış ve Mağazacılık A.Ş., “www.lacoste.com.tr” web sitesinde, mobil uygulamasında ve mobil sitesinde oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanmaktadır. Oturum kimliği çerezi, tarayıcınızı kapattığınızda sona erer. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde uzun bir süre kalır. İnternet tarayıcınızın "yardım" dosyasında verilen talimatları izleyerek veya “www.allaboutcookies.org” veya “www.youronlinechoices.eu” adresini ziyaret ederek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz. Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı ve mobil sitesini kullanmaya devam edebilirsiniz, fakat web sitesinin, mobil uygulamanın ve mobil sitesinin tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir. Mobil uygulamada söz konusu durum değişkenlik gösterebilmektedir.

“www.lacoste.com.tr” çerezleri; yaptığınız tercihleri hatırlamak ve web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi kullanımınızı kişiselleştirmek için kullanır. Bu kullanım, parolanızı kaydeden ve web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi oturumunuzun sürekli açık kalmasını sağlayan, böylece her ziyaretinizde birden fazla kez parola girme zahmetinden kurtaran çerezleri ve web sitesine/mobil uygulamaya/mobil sitesine daha sonraki ziyaretlerinizde sizi hatırlayan ve tanıyan çerezleri içerir.

“www.lacoste.com.tr”ye nereden bağlandığınız, web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi üzerinde hangi içeriği görüntülediğiniz ve ziyaretinizin süresi gibi web sitesini/mobil uygulamayı/mobil sitesini nasıl kullandığınızın izlenmesi dahil olmak üzere; web sitesini/mobil uygulamayı/mobil siteyi nasıl kullandığınızı belirlemek için kullanır, ilgi alanlarınıza ve size daha uygun içerik ve reklamları sunmak için, diğer bir ifade ile hedeflenmiş reklam/tanıtım amacıyla kullanır. Bu şekilde, “www.lacoste.com.tr” web sitesini, mobil uygulamasını veya mobil sitesini kullandığınızda size daha uygun içerikleri, kişiye özel kampanya ve ürünleri sunar ve daha önceden istemediğinizi belirttiğiniz içerik veya fırsatları bir daha sunmaz. www.lacoste.com.tr, çerezler yoluyla elde edilen bilgileri üyelerimizden topladığımız kişisel verilerle eşleştirir.

“www.lacoste.com.tr” çerezleri ayrıca; arama motorlarını, “www.lacoste.com.tr” web sitesini, mobil uygulamasını veya mobil sitesi ve/veya “www.lacoste.com.tr”nin reklam verdiği web sitelerini ziyaret ettiğinizde ilginizi çekebileceğini düşündüğü reklamları size sunabilmek için “reklam teknolojisini” devreye sokmak amacıyla kullanabilir. Reklam teknolojisi, size özel reklamlar sunabilmek için web sitesine/mobil uygulamaya/mobil sitesine ve “www.lacoste.com.tr” nin reklam verdiği web sitelerine/mobil/mobil sitesi uygulamalarına yaptığınız önceki ziyaretlerle ilgili bilgileri kullanır. Bu reklamları sunarken, “www.lacoste.com.tr”nin sizi tanıyabilmesi amacıyla tarayıcınıza benzersiz bir üçüncü taraf çerezi yerleştirilebilir. “www.lacoste.com.tr”nin web sitesi/mobil uygulaması/mobil sitesi ayrıca; Google, Inc. ("Google") tarafından sağlanan bir web analizi hizmeti olan Google Analytics kullanmaktadır. Google Analytics, çerezleri ziyaretçilerin web sitesini/mobil uygulamayı/mobil sitesini nasıl kullandıklarını analiz etmek amacıyla kullanır. Bu web sitesini/mobil uygulamayı/mobil sitesini kullanımınızla ilgili bilgiler (IP adresiniz dahil) Google'a aktarılarak Google tarafından ABD'deki sunucularda saklanmaktadır. Google bu bilgileri web sitesini/mobil uygulamayı/mobil sitesini kullanımınızı değerlendirmek, “www.lacoste.com.tr” web sitesi/mobil uygulama/mobil site faaliyetini derlemek ve web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi faaliyeti ve internet kullanımıyla ilgili başka hizmetler sağlamak amacıyla kullanacaktır. Fakat IP adresinizi Google tarafından depolanan diğer verilerle eşleştirmeyecektir. Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.google.com/intl/tr/policies/privacy/#infocollect

Bunun yanı sıra sizler için ilginizi çekebilecek reklamları size sunabilmek amacıyla, Facebook ile de özel hedef kitle oluşturmak amacıyla, işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’ni kabul etmekle, “www.lacoste.com.tr” ile paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizden e-posta adresiniz Facebook ile paylaşılmaktadır. e-Posta adresinizi Facebook'a yüklemeden ve iletmeden önce, hash yöntemiyle Facebook tarafından yerel olarak sistemimizde şifrelenir. Facebook ile paylaşılan Hash Yöntemiyle Şifrelenen e- posta adresiniz, yalnızca eşleştirme işlemi için kullanılacaktır. Üçüncü taraflarla veya diğer reklam verenlerle paylaşılmaz ve eşleştirme işlemi tamamlandıktan sonra mümkün olan en kısa sürede Facebook sistemlerinden silinirler. Facebook, (a) kişisel veriniz Facebook sistemlerinde bulunduğu sürece verilerin güvenliğini ve bütünlüğünü korumak ve (b) Facebook sistemlerinde bulunan kişisel verinize yanlışlıkla veya yetkisiz olarak erişilmesine ve verinizin yanlışlıkla veya yetkisiz olarak kullanılmasına, değiştirilmesine veya ifşa edilmesine karşı korumak için geliştirilen teknik ve fiziksel güvenlik önlemlerini de içerecek şekilde, özel hedef kitlenizi ("özel hedef kitleniz") oluşturan Hash Yöntemiyle Şifrelenen Verilerin ve Facebook Kullanıcı Kimliği koleksiyonunun gizliliğini ve güvenliğini sağlayacaktır. Ayrıca, izniniz olmadan veya yasalar gerektirmediği sürece, Facebook üçüncü taraflara veya diğer reklam verenlere özel hedef kitleniz için erişim veya bilgi vermez, özel hedef kitle bilgilerinizi kullanıcılarımız hakkındaki bilgilere eklemez veya ilgi alanına dayalı profiller oluşturmaz ya da özel hedef kitlenizi size hizmet sunmanın haricinde kullanmaz. Facebook özel hedef kitleler koşulları için https://www.facebook.com/ads/manage/customaudiences/tos.php?_=_ adresini, Facebook Gizlilik İlkeleri için https://www.facebook.com/privacy/explanation adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gizlilik Tedbirlerimiz

Kapat

Gizlilik Tedbirlerimiz;

Bu site kontrolümüz altındaki bilgilerin kaybedilmesi, kötüye kullanılması veya tadil edilmesini önleyici güvenlik önlemlerine sahiptir. Güvenli sunucu yazılımımız (SSL) endüstri standardı olup güvenli ticari işlemler için günümüzde mevcut olan en iyi yazılımlar arasında yer almaktadır. Bu yazılım, kredi kartı numarası, isim ve adres dahil olmak üzere kişisel bilgilerinizi şifrelemekte ve bu bilgiler Internet üzerinde dolaşımda iken okunmasını engellemektedir.

www.lacoste.com.tr, profilinizde kredi kartı numaralarınızın sadece ilk altı ve son dört hanesini saklamaktadır. Ancak siparişiniz anında kredi kartı numaranızın tamamını o an çalışmakta olduğumuz bankaya iletmek durumundayız.

Kişisel olarak tanımlanabilir müşteri bilgilerinin toplanması, saklanması ve ifşası ile ilgili olarak fiziksel, elektronik ve prosedürel koruma önlemleri kullanmaktayız. Güvenlik prosedürlerimiz, bazı durumlarda size kişisel bilgi ifşa etmeden önce kimliğinizi kanıtlamanızı talep edebileceğimiz anlamına gelmektedir.

Çalışma ve operasyon yöntemlerimiz değişim içinde olduğundan gizlilik beyanımız da zamanla değişebilir. Son değişiklikleri görmek için web sitemizi sık sık ziyaret etmeli ve bu sayfayı satın alma işlemlerinizden önce okumalısınız. Aksi belirtilmediği sürece, geçerlilikte olan gizlilik politikamız siz ve hesabınızla ilgili olarak elimizde bulunan bütün bilgiler için geçerlidir.

Eğer tüm bu açıklamalarla ya da sitemizin işleyişi ile ilgili sorularınız var ise bize sitemizdeki iletişim formundan ya da “mh@erenperakende.com” e-posta adresinden ya da “444 EREN(3736)” no.lu telefondan ulaşabilirsiniz.

İnternet sitemizi ziyaret ettiğinizde bu gizlilik beyanında belirtilen uygulamaları kabul etmiş ve bunlara uymayı kabul ve taahhüt etmiş sayılacağınızı da hatırlatmak isteriz.

Saygılarımızla.